05 szeptember, 2024

Gemini MI frissítés: Megérkezett az Imagen 3

 

A Google Mesterséges Intelligencia alap változatába is bekerült a 2024-ben kifejlesztett, eddig legjobb minőségű képgenerálási modell, az Imagen 3. 

 Bontakoztassa ki művészetét:

  • Fotó realisztikus képminőség: Tiszta részletek, valósághű színek és kevesebb hiba.
  • Élethű képek generálása: Eleven, fotorealisztikus részletek teszik a képeket látványossá.
  • Sokszínű stílus megjelenítési képesség: A klasszikus olajfestménytől a modern digitális művészetig.

Festő eszközök MI generált
Kreatív festő eszközök, ahogy az Imagen 3 elképzeli

Hegyvidék tájkép MI generálta
Bükki hegyvidék tájkép, Gemini MI generálta


 

03 szeptember, 2024

Vállalkozások jövője - mesterséges intelligencia alkalmazása

A mesterséges intelligencia előnyei és jövője a vállalkozásokban

A vállalatoknak fel kell készülniük az MI (Angolul AI vagyis Artificial Intelligence) által hozott változásokra, és folyamatosan fejleszteniük kell az alkalmazottaik digitális készségeit. Az MI bevezetése előtt alaposan meg kell tervezni a stratégiát, és figyelembe kell venni az összes érintett fél érdekeit. A mesterséges intelligencia a jövőben is jelentős hatással lesz a vállalkozások életére. Azok a vállalatok, amelyek képesek kihasználni az MI nyújtotta lehetőségeket, versenyelőnyre tehetnek szert.

A mesterséges intelligencia (MI) már most is jelentős hatással van a vállalkozások működésére, és ez a tendencia a jövőben csak erősödni fog. 

robot fest egy képet
 

Az MI bevezetése számos előnyt kínál a vállalatok számára, például:

  • Hatékonyság növelése: Az MI képes automatizálni számos feladatot, így az alkalmazottak több időt fordíthatnak a kreatív és stratégiai feladatokra.
  • Adatalapú döntéshozatal: Az MI segítségével hatalmas mennyiségű adatot lehet elemezni, így a vállalatok pontosabb előrejelzéseket készíthetnek és jobb döntéseket hozhatnak.
  • Személyre szabott ügyfélszolgálat: Az MI-alapú chatbotok és ajánlórendszerek segítenek a vállalatoknak, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek.
  • Új üzleti modellek: Az MI lehetővé teszi új, innovatív üzleti modellek kialakítását, amelyek a versenytársakkal szembeni előnyt jelenthetnek.
A közösségi oldalak is kiterjedten használják a mesterséges intelligenciát adatok, felhasználók és tartalmak elemzésére, trendek azonosítására: bemutató a Facebook Meta termékről

Milyen üzleti területeken várható a legnagyobb változás a mesterséges intelligencia révén?

  • Marketing és értékesítés: Az MI a marketingkampányok személyre szabását, az ügyfélkapcsolatok automatizálását és az értékesítési folyamatok optimalizálását segíti.
  • Ügyfélszolgálat: Az MI-alapú chatbotok és virtuális asszisztensek a nap 24 órájában állnak rendelkezésre az ügyfelek számára, gyors és hatékony támogatást nyújtva.
  • Termelés és logisztika: Az MI a termelési folyamatok optimalizálását, a minőségellenőrzést és a logisztikai hálózatok hatékony működését segíti.
  • Emberi erőforrás: Az MI a toborzás, kiválasztás, teljesítményértékelés és a munkavállalói elégedettség mérésének területén is alkalmazható.

Az MI alkalmazásának előnyei a reklámozásban:

  • Növekedett hatékonyság: Az automatizálásnak köszönhetően a marketingesek több időt fordíthatnak a kreatív feladatokra.
  • Személyre szabott ügyfélélmény: A személyre szabott hirdetések és ajánlatok növelik az ügyfél elégedettséget és lojalitást.
  • Pontosság: Az MI képes hatalmas mennyiségű adatot elemezni, így pontosabb következtetéseket lehet levonni.
  • Versenyelőny: Az MI alkalmazása versenyelőnyt jelenthet a vállalatok számára.
 
Kávézó reklámfotó virágokkal

Konkrét példák a Mesterséges Intelligencia használatára a marketingben.

Szakmai útmutatás, betanítás? Beszéljünk, segítek!
 
Reklám videó amit profi útmutatás alapján a mesterséges intelligencia szövegezett, vágott és válogatta a képeket - angol nyelven:
 

 
 Magyar nyelvű bemutató videó, az internetes reklámozás alapjai:
 
 
 Kipróbálná a mesterséges intelligenciát?
Alkalmazná a vállalkozásában a hatékonyság növeléséhez?

Nézze meg milyen területeken van gyakorlatom!


Gemini MI frissítés: Megérkezett az Imagen 3

  A Google Mesterséges Intelligencia alap változatába is bekerült a 2024-ben kifejlesztett, eddig legjobb minőségű képgenerálási modell, az ...